Jury Gouden Tulp Award

Ingrid Simons
Al op jonge leeftijd besloot Ingrid dat ze van muziek haar werk zou gaan maken. Ze was o.a. actief als zangeres in T-Spoon en Ebonique. Ook heeft Ingrid getoerd met Rob de Nijs. Deze zangeres met een Gouden strot, is ook een hele warme persoonlijkheid.
Naast haar zangcarrière geeft Ingrid ook zangles aan diverse artiesten.

Laurens van Wessel
Laurens van Wessel is al ruim dertig jaar op professionele basis actief in de muziekwereld. Begonnen als bassist en gitarist met het begeleiden van allerlei nationale en internationale artiesten, heeft hij nu als producer en componist een stevige stempel weten te drukken op de Nederlandstalige muziekindustrie. Veel artiesten hebben al de weg gevonden naar zijn studio in het pittoreske Zegge in Brabant!

Ronald Visch
Ronald Visch heeft al 30 jaar ervaring met het Nederlandse genre. Hij heeft als geen ander een oor voor mogelijke hits en succesvolle artiesten. Na het horen van een single/track weet hij vrij snel hoe deze in de markt zal scoren. Soms maakt een simpele aanwijzing in een lied van een toon of aanzet het verschil. Daarnaast heeft het Nederlandstalige genre zijn passie en heeft hij een aanstekelijke inzet in het uitoefenen van zijn vak.Dankzij onze partners kunt u vinden ties online voor elke voorkeur en elk budget, van budget tot superstijlvolle topmodellen.